太古城 - 星輝台

戶主已經入伙多年,睇到我地只係需要換燈掣,唔使裝修就做到智能家居生活;聯絡左我地,我地搵埋師傅上去半日就搞掂左。戶主要我地將全屋嘅燈掣和冷氣掣換曬智能掣,所以本身係咩掣,我地就換番個咩嘅Apshon智能掣,用一個換一個嘅方式;戶主除左保留傳統掣的手動控制外也可以利用手機控制,另外戶主考慮緊買埋Google Home做控制,其實都係幾個簡單步驟就可以接Google Assistant來方便往後用聲音來控制燈和冷氣,而且無論以後在那裡都可以控制到屋企。掣面顏色部分戶主選擇了最經典的白色因為之前係白色;所以要提升生活品味和使全屋智能化就係咁簡單。

康怡花園

戶主選擇在全屋裝修時加入智能元素裝上Apshon智能燈掣和曲架。仲在裝修中,入伙後,手機按一下就可以控制全屋開關。掣面顏色部份,戶主選擇了傳統的白色,簡潔又高貴;要提升生活品味和使全屋智能化就係咁簡單。

康蕙花園戶主

戶主已經入伙3年,但是希望在不做任何裝修的情況下把家變成智能化,多謝戶主對Apshon智能掣面的信任,本公司將戶主全屋的燈掣和冷氣掣換上Apshon智能燈掣和冷氣掣,一個換一個的方式,這樣客戶除了保留傳統掣的手動控制外也可以利用手機控制,而且客戶打算配上Google Assistant來方便往後用聲音來控制燈和冷氣,無論以後在那裡都可以控制到屋企。掣面顏色部分戶主選擇了最經典的白色;要提升生活品味和使全屋智能化就係咁簡單。

康怡花園

恭喜終於大功告成,完成了裝修,戶主在全屋裝修時加入智能元素裝上Apshon智能燈掣和曲架。手機按一下就可以控制全屋開關。掣面顏色部份,戶主選擇了傳統的白色,簡潔又高貴;要提升生活品味和使全屋智能化就係咁簡單。